Vårsalong online 2020

Välkommen till föreningen Täby konstnärers virtuella vårsalong!

Vår vardag har plötsligt förändrats och vi har uppmanats att vara försiktiga och hålla oss hemma, eller på annat sätt hjälpa till att inte sprida coronaviruset eller själva smittas. Vi har lyssnat till myndigheters rekommendationer och då var det självklart att ställa in vår traditionella Vårsalong på Karby gård.

För den skull behöver vi ju inte hålla oss från kulturen. Den är kanske viktigare än någonsin nu när många sitter hemma, inte kan gå på teater, konserter eller utställningar. Därför arrangerar vi för första gången en virtuell vårsalong, här på webbplatsen.

Du hittar våra medverkande konstnärer under rubriken Vårsalong online 2020 i menyn högre upp. Till vår glädje är det många som deltar och det är roligt att kunna visa att det finns en sådan bredd i föreningen.

Välkommen!

Blir allt roligare med musik? Här finns en spellista som du kan lyssna till när du besöker vårsalongen online >> Spellista Vårsalong online 2020 
© Copyright

Vi vill passa på att påminna om att allt material på den här webbplatsen är ©copyrightskyddat och får inte laddas ner och/eller användas i kommersiellt syfte. Respektera konstnärernas upphovsrätt, men kontakta dem gärna om du är intresserad av att köpa ett verk.